За нас - High Tech Mobile

За нас

Ниe сме фирма, предлагаща цялостни компютърни решения, като предоставя, както огромен набор от услуги, така и разнообразен набор от нова и употребавана техника.

В стремежа си да предостави максимално качество на обслужване, фирмата предлага на своите клиенти пълен набор от услуги, който може да задоволи напълно тяхните нужди. Те обхващат пълният цикъл, от консултацията и закупуването на техниката, до нейното инсталиране, конфигуриране, гаранционно, след гаранционно обслуждане и подръжка.

На нашите клиенти предлагаме богат каталог, както от сервизни услуги като ремонт на компютри, ремонт на лаптопи, ремонт на таблети и мибилни устройства, така и софтуерни, като например преинсталация на Windows, OSX, Android, IOS и мн. други.

За нас – Най-важната единица, движеща една фирма за мобилни телефони и компютри е нейният сервиз.
Ние силно вярваме в тези думи и това е причината, да се движим в крак с технологиите, за да можем да предложим на нашите клиенти качество на услугите, които те заслужават.
Сервиза на фирмата, разполага както с богато диагностично оборудване и дълъг списък от услуги, така и с професионални кадри с дългогодишен опит в бранша.
Без значение дали става въпрост заремонт на лаптопи, ремонт на компютъри, таблети или друга офис техника, независимо дали е проблема е свързан с хардуера или се нуждаете от преинсталация на Windows или друга операционна система, ние сме готови да ви поредоставим своите услуги на територията на гр. Раковски и региона.

За нас
Защо да изберете нас​
Безплатна диагностика

Нашата диагностика е абсолютно БЕЗПЛАТНА. След откриването на проблема, клиента се уведомява за състоянието, евентуалните действия, които трябва да бъдат предприети и точната крайна сума за ремонта на техниката. Само след потвърждение от страна на клиента, се предприемат нужните действия.

Ниски цени

Въпреки, че се стремим да поддържаме едни от най-достъпните цени, ние гарантираме за качеството на вложените резервни части. А също така и на качеството на изпълнение на ремонта, като даваме 6 месеца гаранция на извършения ремонт.

Бърз ремонт

От приятелски и компетентни техници, до онлайн проследяване на състоянието на ремонта, правим всичко лесно. Знаем колко важно е вашето устройство за вас, затова обещаваме да ви го върнем възможно най-бързо и да ви информираме на всяка стъпка от ремонта. Повечето от нашите ремонти могат дори да се изпълняват, докато изпиете едно кафе при нас!

Гаранция

Всяка една услуга както и всеки един сменен компонет е придружен с необходимата гаранция и документи от нашият сервиз.

Защита на данни

При предоставяне на устройство в сервиза ни, информацията в него e напълно конфиденциалнa. Работим в съответствие със строгите указания за защита на личните данни, за да сте спокойни, че сте в сигурни ръце, когато ни помолите да извършим ремонт

Качество

Качеството е едно от основните и най-важни правила който спазваме безупречно, винаги качествени компоненти и материали и услуги.

Нашата цел

Ние се стремим да предоставяме най-надеждните и ефективни сервизни услуги, без да правим компромис с качеството на нашата услуга.
Ние също така се стремим да докажем нашите качествени умения, справедливи цени и грижа за клиентите, така че да продължим нашите бизнес отношения в продължение на много години.

Сервизен техник
Нашия екип
Божидар Гиев
Божидар Гиев

Сервизен техник

Имате нужда от допълнителна информация ?

Свържете се с нас и ние ще Ви съдействаме във възможно най-кратък срок.

error: Съдържанието е защитено!